Loading
  • Openingsuren: Ma- Zat 8u00 - 18u00
0471 74 37 50 info@sun-service.be
Actief in België Wij zijn actief over gans België

Hoe werkt het?

HET SUN SERVICE PAKKET

FULL SERVICE ONDERHOUDSABONNEMENT

Ontdek het meest complete onderhoudspakket voor uw zonnepanelen. Bij Sun Service werken we met een unieke abonnementsformule voor een jaarlijks periodiek onderhoud van uw installatie. Vraag in enkele stappen eenvoudig uw vrijblijvende prijsofferte aan. 

Vul alle parameters in op onze handige calculatietool. Denk hierbij aan de bereikbaarheid van uw dak, het aantal zonnepanelen, de leeftijd, etc..
Nadat u alles hebt ingevuld op onze websitetool ontvangt u een initieel prijsvoorstel in uw mailbox. Ga nog even na of alles correct is ingevuld. Ziet er goed uit? Indien alle parameters correct zijn hebt u al een goed beeld van de kostprijs!
Nadat u alles hebt ingevuld ontvangen ook wij u prijsvoorstel. We nemen eerstdaags contact met u op en overlopen de offerte samen met u. Nog steeds geïnteresseerd? Goed! Dan plannen we voor jou een afspraak in met één van onze experts!
Na afspraak komt een medewerker van Sun Service ter plaatse om zich te vergewissen van uw installatie. Stemt de werkelijkheid overeen met uw parameters? Ideaal! We finaliseren uw contract en kijken om uw full service onderhoudsabonnement op te starten wanneer het voor u past!
Wij staan steeds paraat bij vragen omtrent uw onderhoudsabonnement. We geven graag advies en tips waar we kunnen!
Tevreden over ons werk? Vertel het voort en doe uw voordeel! Dankzij het handige referral programma van Sun Service ontvangt u per aangebrachte klant één maand gratis op uw eigen abonnement! Spread the word! Zo geniet niet alleen u van een uitstekend onderhoud, maar ook uw kennissen en vrienden!
Nu we toch op het dak bezig zijn, waarom ook niet uw dakgoten reinigen! Het regelmatig reinigen van uw dakgoten voorkomt verstopping en slechte afleiding van uw regenwater. We nemen dit met plezier voor u mee bij ons bezoek op uw dak!
Samen met u gaan we voor een groene toekomst! Dankzij een degelijk onderhoud van uw zonnepanelen renderen deze optimaal! Bij Sun Service gaan we voor 100% tevreden klanten en 100% groene energie!
LEES WAT KLANTEN OVER SUN SERVICE ZEGGEN

HAPPY CLIENTS

DIRK DE VOS

Zeer tevreden over de vlotte samenwerking met Sun Service. Van begin tot einde super begeleiding bij het traject!

DIRK DE VOS Wielsbeke
SOFIE VERSTRAETE

Super handig dat ik onmiddellijk de prijs te weten kan komen voor het onderhoud van mijn zonnepanelen! Handige tool!

SOFIE VERSTRAETE Harelbeke
PASCAL ROELAND

Zeer tevreden over de manier van werken van Sun Service!

PASCAL ROELAND Gent
Vragen?

CONTACTEER ONS

Onze medewerkers wachten op uw oproep!

+0032 (0)471 74 37 50

Stel ons al uw vragen

CONTACT

HQ

Kervijnstraat 47
8531 Harelbeke

TEL

Klantendienst: 0471 74 37 50
NEEM CONTACT OP MET SUN SERVICE

STEL ONS UW VRAGEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site verder te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.  Meer info