Loading
  • Openingsuren: Ma- Zat 8u00 - 18u00
0471 74 37 50 info@sun-service.be
Actief in België Wij zijn actief over gans België

Over ons

VERTROUW UW ZONNEPANELEN TOE AAN EXPERTS

DE ALLROUND SPECIALIST IN ZONNEPANELEN

Door de jaren heen bouwden bij een pak ervaring op in de installatie en onderhoud van zonnepanelen. We weten als geen ander met welke zaken u rekening dient te houden bij de plaatsing, maar ook en even belangrijk, bij het onderhoud van uw zonnepanelen!

 

De pijnpunten van uw zonnepanelen

Na verloop van tijd worden een aantal zonnecellen op uw panelen inactief. Bij Sun Service beschikken wij over het geschikte materiaal om deze cellen te gaan identificeren aan de hand van een fotovoltaïsche scan. Vocht onder het glas en luchtbellen gaan vaak ook gepaard met energieverlies, ook dit brengen we in kaart. Bovendien zorgt vuil en aanslag ervoor dat de panelen het zonlicht niet meer ten volle gaan absorberen.

 

Hoe gaan we deze aanpakken? 

We reinigen uw panelen met osmosewater, het meest heldere en gezonde water dat geen strepen nalaat op uw panelen. We komen hiervoor met een speciale tank met osmosewater.

 

De Sun Service Formule

Sun Service is kiezen voor een compleet en gespecialiseerd onderhoud! Bovendien bieden wij als enige op de markt ons Sun Service formule aan, dit houdt in dat we één keer per jaar langskomen om uw panelen te onderhouden.

Het basisprincipe is zeer eenvoudig; €1 per paneel per maand.Hebt u bijvoorbeeld twaalf zonnepanelen op uw dak? Dan komt dat op €12 per maand. Op jaarbasis betaalt u dan €144 voor een compleet jaarlijks periodiek onderhoud!

 

Handige calculatie-tool

U kan eenvoudig zelf het tarief voor uw formule berekenen aan de hand van onze handige prijscalculator op onze website. Na het invullen van alle parameters, neemt een medewerker van Sun Service contact met u op om een woordje uitleg te geven en zich te vergewissen van uw installatie.

Bovendien kunnen we tijdens het onderhoud ook de reiniging van uw dakgoten meenemen, dat zijn twee vliegen in één klap! Niets dan voordelen dus!

 

 

Referral-programma

Tot slot werken we ook met een interessant referral-programma. Per klant/installatie die u aanbrengt bij Sun Service, wordt er één maand in mindering gebracht op uw eigen abonnement! Brengt u dus twaalf nieuwe klanten aan? Dan hebt u één jaar gratis onderhoud op uw eigen zonnepanelen!

Aan de hand van uw contractcode kunnen wij dit nagaan en bij u in mindering brengen! Er valt zo dus een pak voordeel te doen! 

Contacteer ons voor meer info! 

 

BEREKEN UW TARIEF
https://www.sun-service.be/wp-content/uploads/2021/02/sun-service-logo-dark-470x320.png

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site verder te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.  Meer info