Loading
  • Openingsuren: Ma- Zat 8u00 - 18u00
0471 74 37 50 info@sun-service.be
Actief in België Wij zijn actief over gans België

Airco’s zonder buitenunit

Kies uw toestel en ontvang direct een volledig vrijblijvende offerte in uw mailbox

Gratis en vrijblijvende offerte in 2 minuten !

Bezorg ons de nodige info
Interesse om ook bij u een airco zonder buitenunit te laten plaatsen? Vul kort enkele gegevens voor ons in en ontvang onmiddellijk uw vrijblijvende offerte!
Horizontale Aircoheater 2.0 inverter 9 hp Mini
Mini horizontaal model - ideaal voor verkoeling van kleinere kamers.Klik op onderstaande afbeelding om een offerte te ontvangen voor dit type.
Horizontale Aircoheater 2.0 inverter 12 hp
Standaard horizontaal model - verkoeling ruimtes tot 60 m³ Klik op onderstaande afbeelding om een offerte te ontvangen voor dit type.
Horizontale Aircoheater 2.0 inverter 12 hp + elec
Met extra warmte-element van 2.000 Watt om sneller en efficiënter bij te verwarmen bij vriestemperaturen.Klik op onderstaande afbeelding om een offerte te ontvangen voor dit type
Verticale Aircoheater 2.0 inverter 12 hp
Standaard verticaal model - verkoeling ruimtes tot 60 m³.Klik op onderstaande afbeelding om een offerte te ontvangen voor dit type
Horizontale Aircoheater 2.0 inverter 15 hp Maxi
De krachtigste Aircoheater met het grootste vermogenKlik op onderstaande afbeelding om een offerte te ontvangen voor dit type.
Uw gegevens
Vul hier uw contactgegevens in
Bulkkortingen
Denkt u eraan meer dan één toestel te kopen? Maak dan gebruik van deze aantrekkelijke kortingscodes:COMBI2 (*enkel geldig bij aankoop van 2 toestellen)COMBI3 (*enkel geldig bij aankoop van 3 toestellen)COMBI4 (*enkel geldig bij aankoop van 4 toestellen)COMBI5 (*enkel geldig bij aankoop van 5 toestellen)Meer dan 5 toestellen? Contacteer ons voor een projectprijs op maat!Vergeet zeker niet deze kortingscode in te voegen via onderstaande knop !

Ontdek de voordelen van een airco zonder buitenunit

Geen grote, lelijke buitenunits meer, maar hetzelfde comfort!

 

airco-zonder-buitenunit-sun-service

Ontdek de vele voordelen van deze nieuwe manier van koelen. Woont u op een appartement? Dan bent u meestal gebonden aan de regels van het gebouw, meestal houdt dit in dat buitenunits aan de gevel een hele procedure dienen te doorlopen eer deze mogen geplaatst worden.

Dankzij deze baanbrekende toestellen, kunnen wij nu eenvoudig voor de nodige verkoeling zorgen in uw huis, kantoor of appartement. Geen lelijke buitenunit meer aan uw gevel, maar esthetisch afgewerkte ventilatierooster(s), die geheel onopvallend geplaatst worden!

Bovendien kan de airco zonder buitenunit ook uw ruimtes bijverwarmen, en zorgt het toestel voor een ideale en constante luchtvochtigheid. Het houdt bacteriën, virussen en pollen buiten, dankzij zijn ingewerkte filters.

De geluidarme unit is eenvoudig te installeren en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de intuïtieve display kan de gewenste temperatuur in de ruimte snel behaald worden!

Contacteer Sun Service vandaag nog voor een concrete opmeting of meer uitleg. We zijn u graag van dienst!

Download hier de brochure van de Aircoheater 2.0

 

Met zijn elegante uitstraling is dit toestel een echte meerwaarde voor uw woning, de vaste airco zonder buitenunit, staat in voor zowel het afkoelen, als het bijverwarmen van de ruimte. Bovendien kan het toestel snel en efficiënt geplaatst worden!

Vermijd grote kap -en breekwerken die gepaard gaan met een zware buitenunit. Geen ronkende motor meer aan de gevel en een grote besparing op de plaatsing, dankzij de minimale installatielast.

airco-zonder-buitenunit-sun-service airco-zonder-buitenunit-sun-service

Inklapbare kleppen

Inklapbare kleppen die soepel openen of afsluiten, afhankelijk van de werking. Zo wordt vermeden dat er zich vuilresten, stof of insecten een weg naar binnen zoeken.

Clean air

Hou de luchtvochtigheid optimaal in uw ruimte. Dankzij de speciale filter op dit toestel, worden pollen, bacteriën en virussen gefilterd en de luchtvochtigheidsgraad op peil gehouden!

Snel op temperatuur

Haal snel en efficiënt de gewenst temperatuur in huis. Dankzij het design display is de bediening zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Anti-vries bij verwarmen

Anti-vries beveiliging bij warmtepomp functie. In de winter wordt de condensatiefilter opgewarmd, zodoende er geen kans op vastvriezen is!

Energiezuinig A+

Energieklasse A+, de zuinigste airco zonder buitenunit op de markt! Dankzij continue innovatieve ontwikkelingen in de technologie van deze units, wordt het verbruik beperkt tot een minimum!

Geluidsarm

De airco zonder buitenunit is geluidsarm, geen ronkende lawaaierige buitenunit. Geniet in alle stilte van uw koele ruimte, die tegelijk voor een ideale luchtvochtigheid zorgt!

Minieme installatielast

De airco zonder buitenunit kan snel en efficiënt gemonteerd worden. Twee ventilatieroosters worden proper in de buitengevel ingewerkt.

Esthetisch design

Het oog wil ook wat. Dankzij de minimale componenten en de stijlvolle afwerking, kan dit toestel in iedere kamer, bureel of appartement geplaatst worden. Het unieke design is een streling voor het oog en combineert zowel esthetiek als functionaliteit!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site verder te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies.  Meer info